latinica  ћирилица
22/11/2014 |  11:59 | Аутор: Б92

Аутомобил са шест особа слетиo у Дунав

Аутомобил у којем је било шест особа слетио је ноћас око 3.40 у Дунав код Аде Хује у Београду. Рониоци су пронашли два тијела, трага се за још једном особом

Три особе су успјеле да испливају. Возач аутомобила, доби 19 година, налази се код истражног судије. Према првим информацијама до несреће је дошло када је возач аутомобила марке БМВ изгубио контролу и слетио у воду.

"Љекарска екипа је код све троје констатовала снижену тјелесну температуру", рекла је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Извучени су деветнаестогодишњи младић са хипотермијиом и знацима агресије, осамнаестогодишња дјевојка, такође са хипотермијом и младић од 20 година са хипотермијом и преломом лијеве надлактице.

Екипе Хитне помоћи и полиција су на мјесту догађаја. Аутомобил је лоциран, ту су и рониоци, чека се дизалица да би аутомобил извукли из воде.

РТС преноси и да су особе у возилу које је слетјело у Дунав, на мјесту гдје је дубина око пет метара, доби до 16 до 20 година.

По налогу вишег јавног тужиоца Јасмине Станковић, возачу Д. Ј. који је преврнуо кола у Дунав на Ади Хуји јутрос око четири сата, одређено је задржавање у притвору, саопштено је из МУП-а.

Аутомобил марке БМВ изгубио је контролу и слетио у Дунав код Аде Хује код ресторана "Царска охота".