latinica  ћирилица
28/01/2015 |  10:56 | Аутор: РТРС

Естебан Савељић жели у репрезентацију Црне Горе

Аргентински фудбалер црногорског поријекла Аријел Естебан Савељић потврдио је да ће наступати за црногорску репрезентацију уколико буде позван, у разговору за Радио Антена М.

Савељић се захвалио предсједнику државе Филипу Вујановићу што је убрзао поступак за добијање држављанства, пренио је портал вијести.ме.

"Желим на овај начин да му се захвалим на свему што је урадио за мене, на свој помоћи коју ми је пружио. Јако сам срећан због тога и много захвалан свима који су допринијели да будем дио црногорске репрезентације", казао је Савељић , онда се и захвалио рођаку и бившем фудбалеру Ниши Савељићу који је прошле недјеље о Естебану говорио за "Вијести".

"Прво желим да се захвалим Ниши, који је колико сам успио да пропратим, био велика подршка, и који је рекао толико много похвалних ријечи о мени. Наравно, сутра дан ако се укаже прилика, и ако би ми било понуђена таква шанса прихватио бих са великим задовољством да играм за црногорску репрезентацију", нагласио је Савељић.

Савељић се кратко осврнуо и на планове у будућности.

"Мој план тренутно је да останем кратак период у Аргенитни , и наравно да остварим свој сан и касније пређем у неки од европских кљубова", поручио је Савељић.