latinica  ћирилица
26/03/2015 |  08:50 | Аутор: РТРС

Водитељи X Factor Adria у шетњи Загребом

Након снимања популарног пјевачког шоу програма X Factor Adria у Београду, гдје је познати глумац, а уједно и један од водитеља, Александар Радојичић упознао Антонију Блаће са знаменитостима Београда, Тонка му је узвратила истом мјером.

Будући да шармантни глумац игра једну од главних улога у новом филму "Бићемо прваци свијета", јуче је прије премијере у Загребу имао конференцију за медије, а након конференције нашао се с драгом колегиницом Тонком која га је повела у шетњу по Загребу.

"Морала сам му узвратити јер је и он био одличан домаћин", објаснила је Антонија.

"Драго ми је да смо се видјели и у Загребу, а та наша атмосфера када се нађемо је позитивна гдје год се налазимо и драго ми је да је, осим што радим с њом, имам и за пријатеља", открио је Александар.

Да су одлично "кликнули" као водитељски пар у X Factor Adria, доказују и коментари по друштвеним мрежама, гдје за овај двојац гледаоци имају само ријечи хвале.

Подсјећамо, сљедећу епизоду овог популарног тв формата имаћемо прилику да видимо већ у недјељу увече на Радио-телевизији Републике Српске.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria