latinica  ћирилица
03/07/2015 |  07:27 | Аутор: sportske.net

Звезда нашла замјену за Марјановића?

Актуелни кошаркашки шампион Србије Црвена звезда активно тражи замјену за Бобана Марјановића којем је истекао уговор и разматра опције које му се налазе на столу.

"Црвено-бијели" ће морати да надомјесте "празнину" која ће настати одласком Бобана Марјановића а изгледа да је рјешење пронађено у престоници Израела.

Специјализовани портал "Спортандо" пренио као ексклузивну информацију да се на мети Црвене звезде Телеком налази искусни грчки центар Софоклис Скорцанитис који је одлучио да напусти Макаби!

Популарни "Бејби Шек" завршио је двогодишњу сарадњу са "Поносом Израела" а како наводи поменути извор наредна станица у каријери требало би да му буде Црвена звезда Телеком.

Габаритни центар рођен у Камеруну има грчки пасош а током каријере наступао је за Ираклис, Канту, Арис, Олимпијакос, Макаби Тел Авив и Панатинаикос.

Са екипом Макабија прошле године је освојио титулу првака Европе а освајао је још титуле у Грчкој и Израелу, баш као и пет трофеја у Куп такмичењима двије поменуте земље.

"Бејби Шек" је у претходној евролигашкој сезони просјечно постизао 6.7 поена и 2.3 скокова а за његове услуге интересује се и Галатасарај.