latinica  ћирилица
30/08/2016 |  11:39 ⇒ 11:58 | Аутор: СРНА

Требиње: Хуманитарни концерт за обнову православних светиња на Косову

У Требињу ће 3. септембра бити одржан хуманитарни концерт за обнову и изградњу православних светиња на Косову и Метохији.
Требиње - хуманост - Фото: СРНА
Требиње - хуманостФото: СРНА

Концерт под називом "Требиње за Косово и Метохију" организује Фондација "Делије" из Београда, а у центру Требиња постављен је пункт, гдје грађани могу да купе улазнице по цијени од пет КМ и тако се прикључе хуманој акцији.

На концерту, који ће бити одржан на Стадиону малих спортова "Александар Маслеша", наступиће Ивана Жигон, Косовски божури, као и групе "Галија", "357", "ТХЦ ла фамилија", те етно групе "Траг" и "Захумље".

Четрнаестогодишњи Александар Мрдић и његови другови, средњошколци Милош Ратковић и Бошко Радовић, навијачи "Црвене звезде", који продају карте на пункту кажу да су задовољни одзивом грађана и да свака продата улазница за њих представља велику радост.

"Ми помажемо Фондацији `Делије` у овој акцији и надамо се да ће суграђани препознати њен значај и да ћемо братском народу на Косову и Метохији на овај начин послати поруку да смо уз њих", истиче подмладак требињских "Делија".