latinica  ћирилица
27/04/2024 |  17:39 ⇒ 17:39 | Аутор: РТРС

Мандић кандидат СПС-а за начелника Гацка, Скоко носилац листе

На изборној скупштини Општинског одбора Социјалистичке партије Српске у Гацку повјерење делегата да и убудуће води одбор добио је замјеник начелника Синиша Мандић, који ће бити и кандидат СПС-а за начелника општине Гацко.
СПС - Фото: Уступљена фотографија
СПСФото: Уступљена фотографија

Изборној скупштини Општинског одбора СПС Гацко присуствовао је и предсједник СПС-а Горан Селак са сарадницима. Селак је упутио честитке Мандићу и новим партијским функционерима.

- СПС-у је важан сваки дио наше Републике Српске. Посебно се ту истиче Херцеговина, коју неизмјерно поштујемо и која је много дала нашем народу. СПС има одличне људе који могу да воде Гацко. То смо и доказали у претходном периоду и вријеме је да наши људи направе додатни искорак. Честитам Синиши Мандићу на кандидатури за начелника - рекао је Селак у Гацку.

Максим Скоко, потпредсједник СПС-а и посланик у НСРС, биће носилац листе СПС-а за Скупштину општине Гацко.

- Не постоји разлог да избјегавамо одговорност јер смо у протеклом периоду искрено и предано радили како за Гацко, тако и за све Херцеговце. Очекујем одличан резултат наше партије у Гацку и позивам све грађане да нам се придруже у нашој борби за развој и напредак Гацка и Републике Српске - рекао је Скоко.

Синиша Мандић, магистар техничких наука, реизабран је за предсједника ОО СПС Гацко. Он тренутно обавља функцију замјеника начелника општине.

- Захвалност прије свега свима који су учествовали у изборном процесу, а наравно и предсједнику Горану Селаку и потпредсједнику Максиму Скоку. Ми окупљамо вриједне људе, домаћине који искрено вјерују у развој Гацка и Херцеговине. Сигуран сам да нас очекује велики успјех на наредним локалним изборима - рекао је Мандић.