latinica  ћирилица
02/05/2024 |  17:39 | Аутор: СРНА

У удесу код Котор Вароша погинула двадесетосмогодишња жена

Двадесетосмогодишња Сабина Туфекчић из Котор Вароша смртно је настрадала у саобраћајној несрећи која се догодила данас на магистралном путу Бањалука–Теслић, у мјесту Рујевица, речено је Срни у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Двадесетосмогодишња Сабина Туфекчић из Котор Вароша смртно је настрадала у саобраћајној несрећи која се догодила данас на магистралном путу Бањалука–Теслић, у мјесту Рујевица, речено је у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

У несрећи, у којој је настрадало лице била сувозач, тешко је повријеђена возач путничког возила "пежо 307" Сандра Нарић /21/ којој је љекарска помоћ указана у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци.

Удес се догодио у 13.00 часова, а увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва са службеницима полицијске станице за безбједност Котор Варош.

Дежурни тужилац је наредио да се предузму истражне мјере и радње како би се утврдио узрок удеса, док ће обдукција настрадалог лица бити обављена у Заводу за судску медицину Српске.

Срна незванично сазнаје да је настрадала Сабина Туфекчић била у другом стању.