latinica  ћирилица
04/05/2024 |  13:08 | Аутор: СРНА

Нешић: Рамо спреман погинути за број лајкова на Тик-току и Инстаграму

Министар безбједности у Савјету министара Ненад Нешић рекао је да је федерални министар унутрашњих послова Исак Рамо спреман погинути за број лајкова и прегледа на друштвеним мрежама Тик-ток и Инстаграм и да зато даје бомбастичне изјаве попут оне да би му било драго да погине за БиХ јер би у том случају био "шехид".
Ненад Нешић - Фото: РТРС
Ненад НешићФото: РТРС

- Господине Рамо, чувајте Вашу кућу коју нико од нас не жели да нападне, а ми ћемо врло добро чувати нашу кућу и одбранити је и животом и чашћу и свим оним што је потребно - рекао је Нешић.

Нешић је поновио да БиХ може опстати само у оквиру Дејтонског мировног споразума и уставног поретка који произилази из Дејтона.

Он је истакао и да се српски народ неће одрећи слободе и Републике Српске.

- Могу да га разумијем ако мисли да гине за своју кућу, за Федерацију БиХ /ФБиХ/, а што се тиче Републике Српске, нека се не брине. Има нас који смо спремни погинути са Српску, бранити је од разноразних Рама, Исака и свих оних који јој желе лоше - изјавио је Нешић.

Министар унутрашњи послова ФБиХ Исак Рамо рекао је да би му било драго да погине за БиХ јер би у том случају био "шехид".

- Било би ми драго да погинем за ову државу, ја то не кријем. Ја кад погинем за ову државу ја сам шехид - испричао је Рамо у подкасту "Ослобођење".